Купи сега! Характеристики Downloads
Резултати 1 - 4 от 4

Тема: Подменюта с език, в query, url не се показват

1. # 1
    Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

По подразбиране Подменюта с език, в query, url не се показват

Проблем: Подменюта с език, в query, URL адрес не се вижда.
    Отваря нов нишка, както се изисква.
    Поздрави

2. # 2
    Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

По подразбиране

Здрасти
    Аз съм проверка на вашата ситуация, но моля, бъдете търпеливи, както го правим не officialy поддръжка с вашата версия на vBulletin, имам нужда известно време за да откриете и поправите вашия проблем

3. # 3
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

По подразбиране

Здрасти
    След някои reasearch знам какъв е проблемът. Във вашата версия на vBET има някои vBulletin бъг:
    ЗАБЕЛЕЖКА: Тази интеграция ще си архив страници, за да бъде в състояние да превежда, но с изключение на страниците на архив под-форум - има бъг в Еврофутбол, които не позволяват да се направи това.
    Ние не може да поправи проблема. Също така, тъй като написах във вашата друга нишка, вашите форум, се очаква subforum работи добре. Погледнете:
    кликнете

Ако все още имаш въпроси този проблем помолете, ако не аз ще маркира тази нишка затворен

4. # 4
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

По подразбиране

Здрасти
    След някои reasearch знам какъв е проблемът. Във вашата версия на vBET има някои vBulletin бъг:
    ЗАБЕЛЕЖКА: Тази интеграция ще си архив страници, за да бъде в състояние да превежда, но с изключение на страниците на архив под-форум - има бъг в Еврофутбол, които не позволяват да се направи това.
    Ние не може да поправи проблема. Също така, тъй като написах във вашата друга нишка, вашите форум, се очаква subforum работи добре. Погледнете:
    кликнете

Ако все още имаш въпроси този проблем помолете, ако не аз ще маркира тази нишка затворен

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27