-
Хората, които посещават сайта ми са първи задавани въпроси на руски?
Здравейте всички, когато хората от други места в света посещават моя сайт, те изглеждат да получите нов прозорец с въпрос на въпрос на руски и url е mysite.com/ru/ ако те върху някой от бутоните тогава те достъп до сайта на своя език, може да помогне някой?
Тук е връзка към снимка, показваща messagebox http://www.thecodecage.com/Russian%20question.png
Последно редактирана от Саймън Лойд; 02-01-12 в 19:15.
-
Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
Здрасти
Най-вероятно не е coused от vBET - vBET не инсталирайте никакви изскачащи прозорци, убедете се, че това не е част от друг плъгин или mod
-
Аз никога не го видите, не vBET Питай потребителя, ако те искат да отида да си usercp да зададете своя език?
-
Това е текста!
ПЕРЕЙТИ НỌ РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
това е превод
Отидете в превод на руски?
Така че е definately vBET това!!
EDIT: и аз имам най-новата версия на vBET както знаете, вашия достъп всички подробности че i pm беше ви кратко време преди да все още работи, ако се наложи да проверите неща.
Последно редактирана от Саймън Лойд; 02-01-12 в 21:56.
-
Ok
Едно нещо, което дойде до мен. Може ли моля проверете стойностите на две опции:
AdminCP -> vBET -> Разни -> Пренасочване към потребителски език
и
AdminCP -> vBET -> Разни -> Пренасочване към потребителски език
Моля, опитайте да забраните, то тогава chack отново за изскачащ прозорец
-
Аз бих отишъл на този проблем, но лице не наистина издаването, е фактът, че тя е винаги на руски преди всичко!, един човек от Индия на посетили сайта днес и Имаш ли че на руски, неговият браузърът е настроен за английски, неговото местоположение е нов Dehli, той не е член, така че не е избрана на форум, осчетоводяване на език, така че само той трябва да има форум, представени в нейния език по подразбиране "Английски"
Вярвам, там е друг въпрос, различни от пренасочване потребителя, ако той е, че не винаги е на руски.
-
Поп нагоре е настроена за:
Пренасочване към редактиране на профил
Само след влизане
Пренасочване на потребителски език
Задавани - потребители ще бъдат помолени чрез той иска да бъдете пренасочени
-
I току-що сте излезли от моя форум, (както im винаги влезли в) и кутията се появяват, настройките са "след регистриране в" така защо след регистриране, тогава?, I е чудите защо ми членство е забавя и динамичната ми АД приходи, съм бил търся причини нито една от които мога да намеря но веднъж поп нагоре там е сайта не се зареди, освен ако полето е отменено или ok'd, нито един от които може да търсачка Направете!
-
OK
Използвате access сте изпратили ме I Четин го проверите сега
EDIT:
Може ли моля Опишете ми стъпка по стъпка какво да направя, за да видите тази изскачащ прозорец,
Ако това е необходимо, може да ви creat също не admin тества акаунт.
Последно редактирана от r.dziadusz; 03-01-12 в 20:03.
-
PM, изпратен с нови данни за регистриран потребител.
Етикети за тази Тема
Разрешения за писане
- Ви не може да пускате нови теми
- Ви не може да пускате мнения
- Ви не може да публикувате прикачени файлове
- Ви не може да редактирате вашите мнения
-
Правила на форума