Купи сега! Характеристики Downloads
Резултати 1 - 6 от 6

Тема: превод не работи

1. # 1
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

По подразбиране превод не работи

I реализирани страници не са преведени и отивам да google api и добавя тогава не все още е превеждане. Има ли нещо изпуснах?

2. # 2
    Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

По подразбиране

Здрасти
    Тя може да occure то на няколко причини, но първо Кажи ми точно кои api, който използвате (/google API v2 на google API v1 / Microsoft API) и коя версия на vBET в момента използвате ли

3. # 3
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

По подразбиране

Получавам директно от тази връзка Абонирайте се за код на Google API ключ - Google товарачна- Аз не знам дали си 1 или 2 също да използвам 3.4.1. но ми лицензия, която наскоро е изтекъл. Това ли е причината?

4. # 4
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

По подразбиране

Вашият лиценз за изтекъл е definately не rison. Вашият превод спиране работни то използвате Google превод API v1, което ще бъде затворен е 1 декември, поради нови много stricts са зададени граници. Изпълнете този тест (Olny за Google превод Api v1) и осчетоводите тук резултатите.
    Но както казах, че е за да бъде затворен, моля, помисли за надстройка vBet последната версия, която поддържа също свободно Microsoft превод, API и платени Google превод Api v2, и ние сме всяка те работят за да добавите нови Апис (точно сега ние тествате един от неговите)

5. # 5
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

По подразбиране

тя казва стартовата превод тест за Google API v1
    Резултати от изпитването: {"responseData": нула, "responseDetails": "Съмнения Условия за ползване на услугата злоупотреба Моля!", "ResponseStatus": 403}
    Тест грешка:
    Време (в милисекунди) на връзката: 568.113769531

6. # 6
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

По подразбиране

Това означава, че са блокирани от google, можете да записвате в google както се казва в URL, аз съм ви е дал и ги използвайте съвети но трябва да се помни, че Google превод API v1 (безплатно) ще бъдат затворени на 1 декември, така няма превод ще бъдат направени с помощта на този конкретен api.
    Но не забравяйте както казах в предишния пост vBET поддържа също Microsoft превод, Api, Google Api v2 и точно сега ние изпитване Превод на Apertium Api и implemanting платени Microsoft Api
    Последно редактирана от r.dziadusz; 07-11-11 в 09:21.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27