Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка
Паказана з 1 па 3 з 3

Тэма: vaultwiki інтэграцыі

1. # 1
    Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET Аватар
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    2720
    Запісы ў дзённіку
    1

Змаўчанне vaultwiki інтэграцыі

Гэта адмысловы выпадак інтэгравання толькі для vaultwiki. Гэта неабходна толькі таму, што vaultwiki не сумяшчальны з VBulletin ў галіне BBCodes і змены API дадання новага параметра да BBCode парсер функцый. Менавіта таму нармальная інтэграцыя з парсер для VBulletin не працуе і дае ўказанні:
    Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_code (), званы ў / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 25 і вызначаны ў / сховішча / класа / bbcode.php на лініі 1488

Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_html (), званы ў / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 28 і вызначаны ў / сховішча / класа / bbcode.php на лініі 1506

Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_php (), званы ў / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 22 і вызначаны ў / сховішча / класа / bbcode.php на лініі 1470
    Для вырашэння пытання вам трэба зрабіць некалькі простых крокаў. Вам прыйдзецца паўтараць пасля кожнага vBET абнаўленне.

Інтэграцыя дзеянні:
    1. Адкрыць / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

Наступныя крокі з'яўляюцца ДАДАТКОВЫЯ - Выкарыстоўвайце толькі калі вы выкарыстоўваеце віртуальны каталог які будзе перанакіраваны на Htaccess для showwiki_proxy.php файл і толькі тады, калі вы выкарыстоўваеце. vBET SEO Спасылкі па тэме:
    1. Адкрыць файл showwiki_proxy.php
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. Дадаць ПАСЛЯ:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4. Адкрыць. Htaccess файл
    5. ПЕРАД вікі правілы дадаць наступнае правіла:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6. Змяненне правілаў YOUR_WIKI_DIRECTORY да віртуальнай каталога вікі (на стэндзе месцаў)
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-07-11 ў 12:53.

2. # 2
    Член
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    80

Змаўчанне

I just upgraded vbet from 3.3.6, to 3.5.3

Пасля гэтага, раптам я не магу стварыць новую старонку ў vaultwiki, атрымліваю паведамленне пра памылку пасля націску кнопкі "Стварыць новую тавару:

Фатальная памылка: Дазволеныя памяці памерам 33554432 байт вычарпаныя (паспрабаваў вылучыць 131072 байт) у / галоўная / імя карыстальніка / public_html / сховішча / класа / revision.php у радку 33
    У паўночным напрамку
    - Я не магу стварыць vaultwiki новую старонку і атрымаць вышэй паведамленне пра памылку, але я ўсё яшчэ можа рэдагавання vaultwiki паведамленне без праблем
    - Калі я адключыў vbenterprisetranslator прадукт, я магу стварыць новую старонку ў vaultwiki раз
    - Я ўжо спрабаваў дадаць гэтую радок у сховішча / класа / revision.php файл, пасля пачатку <PHP, але ўсё роўна тое ж?
    ini_set ('memory_limit', '1024M ');
    - Я выкарыстоўваю vaultwiki 3.0.13
    - I already create a thread in vaultwiki forum too https://www.vaultwiki.org/threads/5265/ , if they can help or give clue from they side, so now i am asking if there is some hotfix from vbet side first about this. This can help other member that using vbenterprisetranslator mod with vaultwiki too

regrads
    Рычы

3. # 3
    VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    429

Змаўчанне

Have you tried to increase you memory limit to whole your server, just make this setting global?

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27