Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка
Паказана з 1 па 5 з 5

Тэма: vBET 3.5.2 выхаду

1. # 1
    Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET Аватар
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    2720
    Запісы ў дзённіку
    1

Змаўчанне vBET 3.5.2 выхаду

Прывітанне

Today we have for you new release. Since last time we optimized how providers queue is working. Last release marked provider as unavailable when any error happens. But we find our that some errors doesn't means that quota was reached (timeout, server too busy and so on). So now we mark provider as unavailable only when we get message telling that limits are reached. Of course vBET still checks every 10 minutes does provider is available again.

ADDITIONAL UPDATE STEP - required ONLY if you update from version lower than 3.5.1
    Калі вы не змянялі канфігурацыю ў vbet_translation_options затым загрузіць зноў ўтрыманне загрузкі-раз ў вашым серверы.
    Тыя файлы канфігурацыі па змаўчанні ўключае ў сябе пастаўшчыкоў чэргі для моўных пар. Калі вы ўнеслі некаторыя змены значыць вы можаце загрузіць зноў і рабіць зьмены яшчэ раз ці ўручную ўсталяваць пастаўшчыкоў чаргу аддаюць перавагу вас (гл. тут для больш падрабязнай інфармацыі).

Новае:
    • Выкарыстаны vBET cache for RSS translations (it wasn't necessary before because of vBulletin cache for RSS, it is now because translations are paid)

Памылак выправіць:
    • Рэзка вельмі вялікія словы (вельмі рэдка)
    • Рэзка "бяспечны UTF-8 знакаў у сярэдзіне
    • Спецыяльныя сімвалы для Microsoft Заяўка на пераклад пераклад парушэнні

Далей планы:
    - Зрабіце тое ж самае vBET4.x (ужо рэалізаваны, будзе выпушчаны на гэтым тыдні)
    - Дададзеная падтрымка для платных Microsoft Пераклад API
    - Дададзеная падтрымка для іншых API, пераклад, дзе магчыма

Атрымліваць асалоду ад vBET!
    Last edited by vBET; 20-10-11 at 2:16.

2. # 2
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежні 2010
    Паведамленняў
    7

Змаўчанне

There's no link in the "(see here for more details)" part of your post. OK got it: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post8915

Я не ўпэўнены, дзе адразу ж загружаць змесціва "загрузкі-раз" каталога, але я ўпэўнены, што я буду працаваць яго.
    Last edited by furnivat; 20-10-11 at 1:11.

3. # 3
    Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET Аватар
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    2720
    Запісы ў дзённіку
    1

Змаўчанне

Link added - thanks for note

Content from загрузіць аднаразовай upload to your forum directory.

4. # 4
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    1

Змаўчанне

Тэкст аўтаматычна перакладаецца з: французская: Беларуская
    Перакладзены тэкст
    Я хачу ведаць, якая версія VB з'яўляецца калі ласка, дзякую вас, і я заўважаю, што вы ніколі не ставіў, якую версію вы зрабілі свой vBET
    Арыгінальны тэкст

5. # 5
    VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    429

Змаўчанне

In general, versions of vBET 3.x are made for vBulletin 3.x and vBET 4.x for vBulletin 4.x
    We are testing vBET on latest vBulletin releases so vBET 3.5.2v will work on your vBulletin 3.x forum

Tags for this Thread