Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка
Паказана з 1 па 4 з 4

Тэма: Падменю з мовай усталёўваецца ў запыце URL не адлюстроўваюцца

1. # 1
    Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Змаўчанне Падменю з мовай усталёўваецца ў запыце URL не адлюстроўваюцца

Праблема: падменю з мовай усталёўваецца ў запыце URL не адлюстроўваюцца.
    Адкрыты новы струмень, як прасілі.
    З павагай

2. # 2
    VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    429

Змаўчанне

Прывітанне
    Я правяраю вашай сітуацыі, але, калі ласка, будзьце цярплівыя, як мы афіцыйна не падтрымліваем вашу версію VBulletin мне трэба некаторы час, каб знайсці і ліквідаваць праблему

3. # 3
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    429

Змаўчанне

Прывітанне
    Праз некаторы reasearch я ведаю, у чым праблема. У вашай версіі на vBET Ёсць некаторыя VBulletin памылка:
    УВАГА: Гэтая інтэграцыя будзе зроблены старонак архіва, каб мець магчымасць перакладаць, але, за выключэннем архіва Подфорумы старонак - ёсць памылка ў VBulletin, якія не дазваляюць гэтага рабіць.
    Мы не можам вырашыць гэтую праблему. Акрамя таго, як я пісаў у сваёй іншы паток, ваш форум, Подфорумы чакаць выдатна працуе. Зірніце:
    націсніце

Калі ў вас яшчэ ёсць пытанні па гэтаму пытанню звярніцеся, калі я не буду адзначаць гэтую тэму закрытай

4. # 4
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    429

Змаўчанне

Прывітанне
    Праз некаторы reasearch я ведаю, у чым праблема. У вашай версіі на vBET Ёсць некаторыя VBulletin памылка:
    УВАГА: Гэтая інтэграцыя будзе зроблены старонак архіва, каб мець магчымасць перакладаць, але, за выключэннем архіва Подфорумы старонак - ёсць памылка ў VBulletin, якія не дазваляюць гэтага рабіць.
    Мы не можам вырашыць гэтую праблему. Акрамя таго, як я пісаў у сваёй іншы паток, ваш форум, Подфорумы чакаць выдатна працуе. Зірніце:
    націсніце

Калі ў вас яшчэ ёсць пытанні па гэтаму пытанню звярніцеся, калі я не буду адзначаць гэтую тэму закрытай

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27