У вас ёсць пытанне па гэтым пытанні - калі так, то я буду вярнуцца да гэтага патоку? Для новых, калі ласка, адкрыйце новую тэму?
У вас ёсць пытанне па гэтым пытанні - калі так, то я буду вярнуцца да гэтага патоку? Для новых, калі ласка, адкрыйце новую тэму?
Я б хацеў, каб мець магчымасць выдаліць да чыста бясплатнае рашэнне атрымліваецца.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не рэкамендуецца. Калі вы не жадаеце выкарыстоўваць vBET пакуль які-небудзь новы бясплатны правайдэры будуць даступныя раяць проста адключыць vBET. Пры выдаленні вы страціце ўсё ўжо знаходзяцца ў кэшы вашага перакладу. Так што гэта дастаткова, каб:
1. Адключыць vBET ў панэль адміністратара
2. Каментарыі vBET правілаў ст. Htaccess
3. Адмена змяненняў у 2 vbseo файлы (калі убудаваная)
Калі вы ўсё яшчэ хочаце выдаліць, калі ласка, тое ж самае, толькі ў 1-й крок выдаліць замест адключыць. Вы таксама можаце выдаліць vBET файлы з FTP.
Звярніце ўвагу, што на дадзены момант мы тэстуем Apertium - які з'яўляецца свабодным API перакладу. Гэта не занадта хутка, і толькі некаторыя моўныя пары падтрымліваюцца, але яна з'яўляецца бясплатнай. Мы хочам, каб уключыць яго ў наступны рэліз, які будзе ў канцы гэтага месяца.
Таксама звярніце ўвагу, што Microsoft Пераклад API БЯСПЛАТНА. І нават пасля сакавіка 2012 года плануецца прадаставіць свабодны доступ з лімітам 2 млн. знакаў у месяц.
Так мяркуючы - у нас яшчэ ёсць бясплатная падтрымка для 35 моў (усё для ўсіх) з лімітам, але мы можам падымаць ліміт, выкарыстоўваючы Apertium для некаторых моўных пар. Мы раім, каб застацца з vBET - Бясплатныя пераклады па-ранейшаму даступныя. Калі ласка, памятайце, што вы заўсёды можаце проста адключыць тыя мовы, якія не падтрымліваюцца Microsoft так што вам не прыйдзецца турбавацца аб моўных пар падтрымліваецца толькі заплацілі Google.