PDA

View Full Version : Solved Forum Blocks Shows lantittle =.. in the URL link?



Jesh
07-06-10, 15:22
I'm not sure but I thought this was fixed? Forum blocks show up as:



"Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
14 Hours Ago 11:39 PM
Padekit nustatyt..."

vBET
07-06-10, 18:21
I'm sure we was fixing such thing for langtitle. Also one fix was not released yet (quick fix described in thread). I'm not sure was it same issue or not :confused:

Your message is strange because there is open langtitle and closed lang bbcode - so maybe it is just someone write it from hand and we have broken bbcode in message which requires manual correction...

Jesh
08-06-10, 17:24
I'm sure we was fixing such thing for langtitle. Also one fix was not released yet (quick fix described in thread). I'm not sure was it same issue or not :confused:

Your message is strange because there is open langtitle and closed lang bbcode - so maybe it is just someone write it from hand and we have broken bbcode in message which requires manual correction...

It's because that is how the link is showed on the block.

http://www.jesh.com/Capture.JPG

vBET
10-06-10, 22:51
This one was fixed in last release. Which version are you using?

vBET
14-06-10, 23:12
No reply - considered solved. Please note here if not :)

AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.9.99 supports automatic translations