PDA

View Full Version : Solved Quoting issues - part 2



gopalmm2
07-02-13, 09:03
The same issue I was dealing with here: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/3328-quoting-issues.html


http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017

It seems to be back. When I click on the bottom arrowhead, only the quoted text gets translated and not the unquoted text.

Another example:

http://ftazeta.com/spanish/30865-a-lot-of-frizzing-when-i-connect-my-pc-to-the-internet.html#post182086

When you click the arrowhead in that post, post #2's untranslated text is show, not post #3.

Any help on this would be appreciated.

Thank you,
gopalmm2

Marcin Kalak
08-02-13, 22:09
OK, I see this issue, but I can not reproduce it on our test forum. Please PM me access details to Admin CP and FTP. I will check what is going on there :)

gopalmm2
15-02-13, 16:48
I sent you access, thank you!

Marcin Kalak
15-02-13, 21:18
To fix this issue, use this quick fix:

Open file includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
Find code:

$templater->register('id', $id);
REPLACE it this code:

$templater->register('id', (int)$id);

gopalmm2
16-02-13, 04:50
Thank you so much! All good now :).

Marcin Kalak
16-02-13, 10:27
I'm glad I could help you.

AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.9.2