PDA

View Full Version : Solved Submenus with language set in query url are not showing



mario06
09-01-12, 06:52
Problem: Submenus with language set in query url are not showing.
Opened a new thread as asked.
Regards

r.dziadusz
09-01-12, 22:24
Hi
I'm checking your situation, but please be patient, as we do not officialy support your vBulletin version i need some time to find and fix your problem

r.dziadusz
10-01-12, 20:51
Hi
After some reasearch I know what is the problem. In your version on vBET there some vBulletin bug:

NOTE: This integration will made your archive pages to be able to translate, but EXCEPT archive sub-forum pages - there is bug in vBulletin which do not allow to do that.


We cannot fix this issue. Also, as I wrote in your other thread, your forum, expect subforum works fine. Take a look:
click (http://www.all-unlock.com/archive/index.php/?language=ar)

If you still got questions about this issue please ask, if not I will mark this thread closed

r.dziadusz
10-01-12, 20:52
Hi
After some reasearch I know what is the problem. In your version on vBET there some vBulletin bug:

NOTE: This integration will made your archive pages to be able to translate, but EXCEPT archive sub-forum pages - there is bug in vBulletin which do not allow to do that.


We cannot fix this issue. Also, as I wrote in your other thread, your forum, expect subforum works fine. Take a look:
click (http://www.all-unlock.com/archive/index.php/?language=ar)

If you still got questions about this issue please ask, if not I will mark this thread closed

AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.9.2