BelangrikDit is die gebruik van koekies (cookies). Die gebruik van hierdie webtuiste sonder om te draai af koekies in die leser, beteken dat jy saam vir die gebruik daarvan.
Bestel nou! Kenmerke Downloads Kyk vBET op vBulletin 5

Verdien met ons!

As jy wil om te begin om geld te verdien met vBET Sluit by Affiliate program.
Page 1 van 3 123 LaasteLast
Resultate 1 aan 10 van 24

Thread: ispy plugin - gebruikersname met <vBET_SNTA>

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    257

    Default ispy plugin - gebruikersname met <vBET_SNTA>

    Het dit suksesvol geïntegreer int vBET? Ek is ook belangstel om my iSpy bladsy vertaal te kry. Selfs as ek net die gebruikers name korrek kan kry. Op hierdie stadium kry ek hierdie:

    vBET_SNTA

    as gebruikers name op my iSpy bladsye.

    Dankie!

    EDIT: Jammer ek sien hierdie as vir die jaar vb3, wil net om op te noem, is ek op vb4.
    Laaste geredigeer deur Taurus; 22-12-10 op 08:56.

  2. #2
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Personeel
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    1,000

    Default

    Ja, hier het jy 'n instruksies:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1787

    wat oor hierdie <vBET_SNTA>? dit is nog steeds op jou bladsy of nie?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    257

    Default

    Dankie Kamil. Seker te maak dat nou.

    Ek het nie die <vBET_SNTA> nêrens anders as hier: iSpy

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    257

    Default

    Ek volg die instruksies wat jy gekoppel is om my te Kamil, maar ek kry nog hierdie:



    Please help.

  5. #5
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Personeel
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    1,000

    Default

    Dit is omdat gebruikersnaam is nie verwerk. En hierdie webtuiste is nog nie vertaal soos ek dit sien. Let asseblief alle integrasie stap vir stap weer. Na dat hierdie webwerf vertaal moet word.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    257

    Default

    Wat bedoel jy hierdie webtuiste is nie vertaal??

  7. #7
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Personeel
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    1,000

    Default

    wanneer jy op die vlag - vir exaple politoer - URL korrek is, maar die site is nog in Engels. vertaal moet word - so nou Website gebruik nie global_complete haak en jou gebruikersnaam <vBET_SNTA> is nie verwerk.

    Waar kan ek hierdie mod? dit is gratis? Ek Wold wil om dit te installeer en te kontroleer.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    257

    Default

    Is jy wat na hierdie bladsy verwys?? vaispy. Omdat my site is creativx, en dit is vertaal!

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    257

  10. #10
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Personeel
    Join Date
    Mei 2010
    Posts
    1,000

    Default

    en 'n ander vraag.
    Kyk in jou databasis in die tabel -> pos
    in hierdie tabel vind kolom -> gebruikersnaam

    Gaan asseblief u gebruikers name in die databasis in hierdie tabel met <vBET_SNTA> of nie?

Page 1 van 3 123 LaasteLast

Tags vir hierdie draad

Toestemming vir plekke

  • Jy mag nie nuwe drade
  • Jy mag nie Voeg antwoorde
  • Jy mag nie Voeg aanhegsels
  • Jy mag nie wysig jou poste
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33